Hallo, ik ben Julie! 


Verbondenheid tussen mensen is voor mij één van de mooiste dingen die er bestaat. Het tedere oogcontact met je partner, het verlangen naar dat wondertje in je buik, de genegenheid voor de mensen die dicht bij je staan… Deze liefdevolle momenten leg ik graag voor je vast tijdens een ontspannen fotoshoot.


Mijn liefdesverhaal


Mijn drie grote liefdes? High school sweetheart Charles, huiskat Romeo en… mijn fototoestel. Als ukkepuk liep ik thuis de hele tijd te zwaaien met de compactcamera van mijn mama. Mijn ouders, vriendinnen en broer: iedereen moest eraan geloven. Die passie bleef groeien en het was mijn mama die de woorden uitsprak: “Wat denk je van een opleiding fotografie? Dat is toch écht iets voor jou?”. Het bleek een gouden raad.


Tijdens mijn opleiding ontdekte ik dat ik graag met mensen wilde werken. Want een goede foto is meer dan een beeld van iemand: het vertelt een verhaal. Intussen mag ik mezelf al meer dan 6 jaar professionele fotografe noemen. Jouw herinneringen op beeld vastleggen zodat je er met een warm gevoel naar kan terugkijken: dat is het allerliefste wat ik doe. 


Ik kijk er al naar uit om jouw beelden om te toveren tot een waar sprookje.


Veel liefs,

Julie