Trouwplannen? Dan ben je hier aan het juiste adres!


Je prins(es) op het witte paard, een locatie om bij weg te dromen, trouwringen die perfect passen… jullie huwelijksplaatje is bijna compleet.

Van adembenemende plaatjes gesproken… nu nog een fotograaf waar jullie volmondig ‘ja’ tegen zeggen!

Julie Dewulf Photography is jullie rots in de liefdevolle branding. Interactief wanneer het moet, discreet wanneer het nodig is. Met haar West-Vlaamse charme en aanstekelijke enthousiasme stelt ze jullie op jullie gemak. Ze staat bekend om haar oog voor detail en lichtrijke foto’s. Julie’s ambitie?

Pakkende beelden waar de liefde vanaf spat!


Persoonlijk contact vindt ik heel belangrijk. Vooraf leren we elkaar dan ook beter kennen tijdens een los kennismakingsgesprek. Kies eventueel voor een romantische verlovingsshoot en raak vertrouwd met mij en men camera.

Zo bewegen jullie op de speciale dag extra ontspannen voor de lens.


Achteraf overhandig ik persoonlijk jullie huwelijksalbum. Herbeleef jullie onvergetelijke bruiloft nog eens zoals hij echt was: spontaan, liefdevol en emotioneel. Liggen de zakdoeken al binnen handbereik?Julie Dewulf Photography is actief in heel België. Trouw je in het buitenland? Dan ben ik meer dan bereid om jullie liefde ook in andere oorden vast te leggen."If there's one thing that you see in my pictures is that I was not afraid
to fall in love with these people."

—♡

Hoe gaan we te werk?

01 : Let's meet!


Nadat ik jullie aanvraag via het contactformulier ontvang, bezorg ik jullie onze huwelijks brochure. Als er verdere interesse is plannen we een kennismakingsgesprek in. 


Een huwelijksfotograaf speelt een cruciale rol op een van de meest intieme dagen van je leven. Door middel van een kennismakingsgesprek krijgen we de kans om elkaar te leren kennen, onze persoonlijkheden af te stemmen en een band op te bouwen. Dit legt de basis voor een comfortabele en vertrouwensvolle relatie op de dag van het evenement.

02 : Finally the big day!


Het is eindelijk zo ver, jullie grote dag is aangebroken! Nu is het vooral tijd om te genieten van jullie dag.


Op jullie droombruiloft ben ik geen vreemde, maar eerder een vriendin. Ik sta de hele dag voor jullie klaar. Onverwachts nog een shoot bij de gouden zonsondergang? Niets is mij teveel.

03 : Wat gebeurd er na ons huwelijk?


Na het huwelijk begint het proces van het selecteren, bewerken en presenteren van de vastgelegde momenten. Na de grote dag ga ik aan de slag met het zorgvuldig doorlopen van alle genomen foto's, waarbij ik de beste shots selecteer.


Vervolgens worden deze foto's zorgvuldig bewerkt om de kleuren te optimaliseren, belichting te corrigeren en eventuele onvolkomenheden weg te werken, met als doel een prachtige en samenhangende fotocollectie te creëren.


Na de bewerking wordt de selectie samengesteld tot een mooi album of digitale galerij, waarin de hoogtepunten van de dag op een kunstzinnige en betekenisvolle manier worden gepresenteerd. Dit hele proces vereist tijd, toewijding en vakmanschap, maar het resultaat is een tijdloze herinnering aan een dag vol liefde en geluk."Love knows no borders, and neither do we.
Celebrating our journey of love in a destination made just for us."

—♡

Trouwen jullie in het buitenland?

Jullie hebben zorgvuldig gekozen voor een bestemming die een speciale betekenis heeft, en ik ben vastberaden om niet alleen de pracht van die locatie vast te leggen, maar ook de unieke sfeer en de liefde die tussen jullie straalt.


Jullie liefde is uniek, en ik wil niets liever dan die speciale momenten op beeld vastleggen. Of het nu die lachbuien zijn tijdens de ceremonie of de traantjes van geluk tijdens de toost, ik ben er om alles te vangen.


Dus, wat denken jullie? Laten we deze reis samen maken en ervoor zorgen dat jullie trouwfoto's net zo buitengewoon worden als jullie liefde!

Prijzen/pricing


Een huwelijksreportage start vanaf 2400 EUR

Een huwelijksreportage start vanaf 8u fotografie. Zo kan ik een volledig verhaal vertellen.


Als toegewijde huwelijksfotografe geloof ik sterk in de kracht van het vastleggen van een

volledig verhaal op de trouwdag, en daarom hanteer ik een minimale duur van 8 uur.

Deze tijd is essentieel om de diepgang en de diverse aspecten van jullie speciale dag op een betekenisvolle manier vast te leggen.


De volledige prijs-en infobrochure kan je hier downloaden.

WOW?! Zo duur voor 1 dag?!


De meeste mensen schrikken wanneer ze de prijzen van een huwelijks fotograaf zien.Het vastleggen van de mooiste dag van je leven vereist niet alleen een getraind oog, maar ook een schat aan ervaring, toewijding en professionele vaardigheden. Een huwelijksfotograaf draagt niet alleen de verantwoordelijkheid om prachtige beelden te creëren, maar ook om de essentie en emotie van het moment vast te leggen. En ja, dat komt met een prijskaartje.

Ten eerste vraagt het werk van een huwelijksfotograaf om hoogwaardige apparatuur. Van geavanceerde camera's tot een uitgebreide reeks lenzen en belichtingsapparatuur -

deze tools zijn essentieel om in verschillende omstandigheden, van fel zonlicht tot romantische schemering, adembenemende foto's te maken.


Daarnaast gaat er aanzienlijk veel tijd en moeite zitten in de voorbereiding. Voorafgaand aan de bruiloft vindt er vaak uitgebreid overleg plaats om de wensen van het paar te begrijpen en een plan te maken voor de grote dag. Op de dag zelf ben ik constant alert, op zoek naar die spontane, kostbare momenten die het verhaal van de dag vertellen. Achter de schermen vindt een aanzienlijke hoeveelheid werk plaats. Het selecteren en bewerken van de foto's is een kunst op zich. Het vraagt niet alleen om technische bekwaamheid in beeldbewerking, maar ook om een artistiek oog om de foto's tot leven te brengen en de emotie te versterken. Bovendien moet een huwelijksfotograaf flexibel en veelzijdig zijn. Van het vastleggen van intieme ceremonies tot uitbundige recepties, de fotograaf moet zich aanpassen aan verschillende omgevingen en situaties. Dit vereist niet alleen ervaring, maar ook continue bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technologieën.


Ten slotte, laten we niet vergeten dat het vastleggen van een huwelijk meer is dan alleen het maken van foto's; het is het vastleggen van herinneringen die een leven lang meegaan.

Het werk van een huwelijksfotograaf is niet alleen een dienst, maar een investering in het vastleggen van de onvergetelijke momenten die het begin van een nieuw leven markeren.

En dat, beste mensen, rechtvaardigt zeker het prijskaartje.

★★★★★Waarom Julie kiezen als fotografe?


Het antwoord is eenvoudig: ze is buitengewoon getalenteerd en heeft mooie familiefoto's alsook onze trouwdag prachtig vastgelegd. Haar foto's zijn meer dan beelden; ze vertellen ons verhaal. Julie is niet alleen een fantastische fotografe, maar ook een geweldige persoon om mee te werken. Ze was attent, flexibel en voelde aan als een vriendin. We zijn dankbaar voor haar werk en zouden haar aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een topfotograaf.


Bedankt, Julie, voor het creëren van deze zalige

 en dierbare herinneringen!


-Jasper & Liese


★★★★★


Hoeveel pech kan je tegen komen tijdens het plannen van je droomhuwelijk? Jij was de eerste persoon waar ik contact mee zocht toen we begonnen met het plannen van ons huwelijk. Ik ben zo blij dat jij wel gebleven bent!

Toen ik je voor het eerst ontmoete was het net of ik je al jaren kende. Het voelde als thuiskomen bij een goeie vriendin. Dankzij jou foto's kan ik terug kijken naar onze dag en alle negatieviteit die ik tegen kwam tijdens het plannen van ons huwelijk helemaal vergeten. Niet alles loopt zoals je het wilt, maar jou en jouw door foto's. 

Ben ik zeker dat wij een perfect huwelijk hebben gehad waar we nog lang op zullen terug blikken! 


Wondermooie herinneringen voor eeuwig vastgelegd. 

Dankje Julie! Dankjewel!


-Emiel & Jasmien


★★★★★


We vonden Julie via House of Weddings,

en wat zijn wij hier blij mee! De eerste ontmoeting was als thuiskomen bij vrienden, wat een hartelijke verwelkoming.


Wij voelden ons meteen op ons gemak.

Op de dag van onze trouw verliep alles zo vlot dankzij de goede voorbereiding van Julie. Met als resultaat dat de foto's nog mooier zijn dan wij hadden kunnen dromen! Familie en vrienden hadden enkel maar lovende woorden over de foto's evenals over Julie als fotograaf en persoon op onze trouw. Ook in de toekomst zullen wij ervoor kiezen om onze volgende mijlpalen in het leven vast te laten leggen door Julie!


-Karel & LindsayHouse Of Weddings


Wij zijn officieel Partner van het House of Weddings Kwaliteitslabel,

dat de beste en meest betrouwbare Huwelijksleveranciers groepeert in België.


Lees alles over het Kwaliteitslabel op www.houseofweddings.com